Az író

Nos, ha erre a menüpontra kattintottál minden bizonnyal azért tetted, hogy megtudj rólam egy pár információt.

Ravenna Karvia lennék, a blogger lakóit pedig 2012 óta terrorizálom írásaimmal, melyeknek nagy zöme persze fanfiction, ám az utóbbi időkben végre össze szedtem magam annyira, hogy a bűnügyi regényeknél is tegyek egy próbát.

Az írás, mint amolyan, hirtelen jelent meg az életemben. Évekkel ezelőtt még csak azért akartam írni, mert az osztálytársaim is írtak. Aztán, ők elmentek, én viszont maradtam. Az írók gyorsan szárnyaló madara hátrahagyta nekem tollait, hogy kövessem őket, én pedig azóta írok, kisebb-nagyobb szünetekkel. Egy szenvedélyemmé vált az egész, amely segít túljutni a minden napokon. Hogy célom van-e vele? Persze hogy van, de ez nem a tipikus, kiakarok adni egy könyvet fajta álom. Az én nagy célom az, hogy megírjak egy drámát, legyen az tragédia, vagy tragikomédia, nekem minden, de írjam meg, és kerüljön fel színpadra is. Megakarom élni azt a percet, amikor az alkotásom már nem csak papíron tekint vissza rám, hanem életre kell. Már most van egy előre eltervezett célom, dramaturgiát szeretnék tanulni, és a színház világában munkálkodni. Ha pedig ez nem sikerülne, akkor ott a B tervem: kriminológiát és kriminalisztikát tanulni. Igen, nagyok az elvárásaim magammal szemben, de ha ezek a célok nem lennének számomra felállítva, akkor nem jutnák sehova.
Írásomat a melankólia jellemzi, kedvenc témáim a halál, és annak jelenléte a mindennapi életben. Másik nagy inspirációm a vallásomban rejlik, immáron három éve, hogy magamat Odinizmus (más néven Ásatru) hívőnek tartom.

Fontos tudni még rólam, hogy nem szeretem felfedni a valós kilétemet, egészen addig, ameddig meg nem bízok valakiben - ennek okát főleg abban látom, hogy egy ideig mentális bántalmazás áldozata voltam, így hajlamos vagyok mindenkitől tartani a két lépés távolságot. Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben. 
Elérhetőség:

detectiveravenna@gmail.comhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100012604895137https://moly.hu/tagok/ravenna-karvia

A személyre szabott social media ikonokért nagyon nagy köszönet jár fluffylinknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése