Szereplők

Figyelem! Az itt látható tartalmat nem kell véresen komolyan venni, mindenki máshogyan képzeli el a karaktereket, az itt látható képek pusztán azon arcokat mutatják, akik szerintem a legközelebb állnak az én elképzelésem szerint a szereplőkhöz. 
Adam egy nehéz eset, és ezt a kijelentést nem egy dolog támasztja alá jellemével kapcsolatban. Sok tapasztalattal a háta mögött, a rengeteg bűnügyi eset rányomta bélyegét a jellemére is, emiatt hajlamos nagyon morgósnak lenni, és kifejezetten harapós, ha valaki ész érvek nélkül próbálja meg meggyőzni őt. Magányos farkasként nem szereti, ha sok emberre kell támaszkodnia munka közben, valamint roppantul makacs, és komoly dolgok kellenek ahhoz, hogy a véleményét megváltoztassa. Válása óta a nőkbe vetett bizalma még jobban megingott, a gyengébbik nemmel kifejezetten kritikus tud lenni, és ha munkáról van szó, akkor szó se lehet róla, hogy egy nőre bízza magát. Pozitív tulajdonságaihoz tartozik viszont, hogy rendkívül eszes, könnyen megtalálja az összeillő szálakat és nyomokat. Törődik a kevés szerettével és barátjával, különösen az öccse az, aki úgymond a "szeme fénye", emiatt is hajlamos arra, hogy túlféltse őt.
"More of your conversation would infect my brain"
Sir Adam Edmundson
Bűnügyi nyomozó

Borghildorum városának egyik legfrissebb bűnügyi nyomozója, aki kezdők lelkesedésével vág bele a munkába. Egy igencsak realista jellem, ennek ellenére szeret másokat ösztönözni, még akkor is, ha a sikerre csak apró esély van. Türelmes és széles látókörű, más nézeteivel és motivációival is képes gondolkodni, ha a szükség úgy hozza, vagy ha éppen tanácsot akar adni. Hajlamos a lustaságra, ilyenkor általában noszogatni kell egy kicsit, vagy pedig jól fenéken billenteni. Hatalmas nagy bizonyítási kényszere van, így mindent megtesz annak érdekében, hogy bebizonyítsa, hogy ő igenis egy nagyon jó ember, vagy pedig munkaerő. Azonban könnyen le lehet törni a szarvát, és a bántó szavakat hajlamos magára venni, ilyenkor pedig hiába beszél hozzá az ember, nem igen jut el az agyáig, csendesen emészti magát.
"The right men in the wrong place can make all the difference in the world."
Hillevi Rödvinter
Bűnügyi nyomozó

Adam ikertestvére, de mint általában, a köztük lévő hasonlóság itt ki is merül. Edmund egy örök optimista férfi, aki mindig mosolyog, mindenben keresi, és általában meg is találja a szépséget. Kissé kelekótya és szétszórt, számára az, hogy valami előre meglegyen tervezve nem létezik, az árral úszik. Nagyon érdeklődő az új dolgokkal kapcsolatban, de nagyon gyakran ez ennyiben ki is merül, nehezen kezd el új hobbikat, el van ő a saját maga kis burkában. Imádja a bátyját kérdezgetni, ugyanis titkon ő az egyik legnagyobb ihlet forrása, az utóbbi időben pedig a fejébe is vette, hogy segíteni fog neki, így olyan, mint egy levakarhatatlan szeretetpióca.
"Life is the art of drawing, without an eraser"
Sir Edmund Edmundson
Író, Festő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése