Nyomok


Érdekességek
A blog megalkotásában nagyban a kedvenc krimi sorozatom, a Wallander c. könyvszéria (valamint tv sorozat) inspirált. 
Borghildorum, mint "hely" nem létezik, pusztán egy fórumos szerepjátékban adtam meg a karakterem szülőhelyeként. Végül annyira megtetszett, és hozzám nőtt a név, hogy úgy döntöttem, a blog címe lesz, valamint a városé, amikben az események történnek. Másik érdekesség még, hogy a "Borghild" név azt jelenti hogy "védelem a háborúban". Nos, döntse el mindenki maga, hogy egy krimi blognál mit is jelent a "védelem".
Annak érdekében, hogy Borghildorum hangulata jobban átjöjjön egy kicsit, létrehoztam egy "playlistet", amik olyan zeneszámból állnak, amelyek kiválóan prezentálják a történetet, a szereplőket, vagy ne adj isten a gyilkosokat. Nagyon gyakran a "szövegek" mesélni fognak nektek, ezért is érdemes tehát rájuk figyelni. Remélem, hogy tetszeni fog ez a kis gyűjtemény. 

Borghildorum Kill Count: 3
Hamarosan

szerkesztések

Sosem voltam az a fajta, aki könyvborítót csinált valaha is a történeteinek, de úgy döntöttem, Borghildorum esetében kivételt teszek, és létrehoztam ezt a minimalista kreálmányt. Remélem nektek is annyira tetszik, mint nekem.
Hamarosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése